vakantie Tanzania

Vakantie Tanzania

Een safari Tanzania spreekt veel mensen tot de verbeelding. Wat is er indrukwekkender dan door de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongoro te rijden met op de achtergrond de imposante Kilimanjaro? Samen, met vrienden of uw gezin worden intense momenten beleefd. Een safari om nooit te vergeten.

De grote Serengeti Trek

Serengeti wildebeest

De eindeloze savannes in Tanzania en Kenia zijn het toneel van één van ’s werelds meest unieke wildlife spektakels: de jaarlijkse grote trek. Wil je hier getuige van zijn? Check dan deze reis!

Privé Safari Tanzania

Safari Tanzania

Een bijzondere complete privé rondreis Tanzania waar alles betreffende safari en strand inbegrepen is. En dat voor een zeer scherpe prijs! Check deze privereis Tanzania. Dit is de kans!

Groepsreis Kenia & Tanzania

Groepsreis Tanzania

Deze onvergetelijke safari groepsreis door Kenia en Tanzania voor een ongelofelijke prijs! Deze groepsrondreis heeft alles wat je wenst betreffende een safari! Bekijk de opties en maak je droom waar!

Tanzania – decor van schoonheid

Tanzania is een land van contrasten; de imponerende Kilimanjaro, de krater van Ngorongoro en de savanne van de Serengeti. Tanzania toont het decor van wildebeesten, zebra’s giraffen, olifanten en vele andere dieren. Een safari of rondreis is de ultieme manier om één met de natuur te worden.

Tanzania is het paradijs om een safari te ondernemen. De vele nationale parken zoals Amboseli, Ngorongoro, Serengeti en Masai Mara hebben ieder unieke kenmerken. Ontdek de wild- en vogelsoorten in deze parken en verblijf na de safari of rondreis aan de parelwitte stranden van Zanzibar. Tanzania heeft alles. Ideaal om een safari met een strandvakantie te combineren.

Tanzania – safari en strand

Dring tijdens een rondreis of safari Tanzania diep door in het traditionele Masai-land. Voel de sfeer in Serengeti en kijk over het weidse landschap van de Ngorongoro krater. Als de avond valt hoort u ontspannen de geluiden van wilde dieren vanuit uw lodge of tentenkamp. Geniet aan het einde van uw safari aan de stranden van Zanzibar. Bekijk het aanbod aan safari’s en rondreizen Tanzania bij de Tanzania Specialist. Ontdek het leven in haar zuiverste vorm.

Genieten van zon en strand op Zanzibar

Gelegen voor de kust van Tanzania vindt u de paradijselijke eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia. Op deze eilanden treft u een bijzondere sfeer aan, bepaald door de cultuur en het verleden, waardoor er een duidelijk onderscheid is met de andere eilanden in de Indische Oceaan. Deze eilanden worden gekenmerkt door een roerig verleden. De slavenhandel heeft zijn sporen achtergelaten en diverse sultans uit Oman zwaaiden hier de scepter. Om deze reden is het grootste gedeelte van de bevolking op de eilanden dan ook moslim.

Voor witte en uitgestrekte stranden is Zanzibar de beste plek. Tevens biedt het eiland interessante excursies op het gebied van cultuur en natuur. Zanzibar is het meest ontwikkelde en toeristische eiland van de drie. Wanneer u het eiland gaat verkennen, zult u kennismaken met de beroemde kruiden en specerijen van het eiland. En om een goede indruk van de cultuur en historie te krijgen, kunt u een uitgebreide stadstour door de oude stad maken. Voor rust en privacy in combinatie met uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden kunt u beter kiezen voor de onbekendere eilanden Pemba of Mafia. Deze eilanden zijn twee parels op zich en ook zeker de moeite waard.

Naast veel oude invloeden bestaat de omgeving uit prachtige flora en fauna. De stranden zijn voor veel mensen dé reden om een zonvakantie naar Zanzibar te boeken. Je kunt er niet alleen lekker bruin worden, de koraalriffen zijn populaire plekken om te duiken. Nog altijd zijn specerijen het belangrijkste exportproduct. In de gelijknamige hoofdstad komt de geur van kruidnagel je al tegemoet.

Zanzibar in een notendop

Verken Stonetown, maak een kruidentour en zeil langs de prachtige omliggende eilanden vanuit uw schitterende privé villa op Paje Beach, en wissel zonovergoten strandsessies en watersportactiviteiten af met gastronomische maaltijden bij het resort.