vakantie italie

De mogelijken tijdens een vakantie Italië

Bella Italia! Wie wil er nu niet op vakantie naar Italië. Gedurende het gehele jaar is Italië populair onder vakantiegangers. Stedentrips naar de mooiste steden. Rondreizen door het prachtige landschap gecombineerd met een adembenemende natuur.

Hieronder vind je diverse scherp geprijsde vakanties Italië die wij deze week met zorg hebben geselecteerd. Meer dan:

  • 1000 autoreizen Italië
  • 5000 campings Italië
  • 5000 vakantiehuizen Italië
  • 100 rondreizen Italië
  • 200 stedentrips Italië
  • 5000 hotels Italië
  • 1000 vliegtickets Italië
  • 1000 zonvakanties Italië

Dit alles in diverse combinaties zoals Agri Turismo, wandelreizen, fly drives, all inclusives, wintersport en nog veel meer opties. Dit alles verdeeld per regio. Pak nu je kans en bespaar door op het juiste moment te boeken voor later.

Kamperen op prachtige campings aan de meren of bij de boer. Een vakantiehuisje in het prachtige landschap. Wintersport fanaten in het Noorden. Zo zie je maar dat een vakantie Italië voor iedereen mogelijkheden heeft.

De geschiedenis gaat ver terug in de tijd maar kennen we vooral van de Romeinen. Het landschap kenmerkt zich door bergen, meren, heuvels en stranden. Dit zijn dan ook de belangrijkste ingrediënten voor mensen die een autovakantie Italië maken. Grote steden zoals Venetië, Milaan, Turijn en natuurlijk Rome hebben alles waar je als toerist naar op zoek bent. Denk hierbij aan musea, winkelstraten en horeca- en uitgaansgelegenheden. De Italiaanse keuken smaakt natuurlijk het beste in het land van oorsprong.

Een dagtripje naar een van de grote steden mag tijdens de autovakantie Italië niet op je lijstje ontbreken. Bezoek het Colosseum, Forum Romanum en het Pantheon in de hoofdstad Rome of ga een dagje shoppen in modestad Milaan. Hier vind je ook enkele historische gebouwen. Pompeii is wereldberoemd door de vulkaanuitbarsting die in het jaar 79 de hele regio met een laag as bedekte. Hierdoor zijn de resten goed bewaard gebleven. Voor een leuk fotomomentje moet je zeker even stoppen bij de Toren van Pisa. Ben je een natuurliefhebber? Dan is het Gardameer the place to be. In de zomer kun je er zwemmen, fietsen en wandelen onder een warme Italiaanse zon.

Ga naar Italie Specialist