seniorenreizen

Seniorenreizen per land

Steeds meer 50 plussers, gepensioneerden en senioren hebben de behoefte om een heerlijke rondreis of zeecruise te maken. Lekker weg met zn tweeen of met een bevriend stel. Een groepsreis aan de andere kant van de wereld of een busreis naar een mooie Europese bestemming. Lekker genieten van al het moois dat er op de wereld te vinden is.

Stedentrip Rome
5 dagen

Busreizen Rome

Een stedentrip Rome is een waar hoogtepunt. Deze Italiaanse stad heeft zoveel historie en bezienswaardigheden. Je raakt niet uitgekeken. Het Colloseum, De Spaanse Trappen, Het Vaticaan en de Trevi Fontijn, het Forum Romanum, de vele terrasjes en het heerlijke eten zijn slechts enkele hoogtepunten!

Meer stedentrips (331)

Groepsreis Thailand
15 tot 21 dagen

sinorenreis-thailand

Deze rondreis door Thailand begint in de bruisende Thaise hoofdstad Bangkok, hier kun je onder andere mooie tempels en het koninklijke paleis bezoeken. Na een inbegrepen wandeltocht in de heuvels bij Chiang Mai, is het strand van en de zee bij het tropische eiland Koh Samed een relaxed einde van de reis. Geniet met volle teugen!

Meer groepsreizen (449)

Wandelvakanties Europa
5 tot 16 dagen

Wandelreizen Europa

Wandeltochten zijn voor mensen een leuke manier om even uit je dagelijks leven te stappen. Heb je zin in een beetje afzien, in het oprekken van je comfort zone, maar niet te zwaar wandelen? Dan is een lang weekend of wandelvakantie door de natuur en pittoreske dorpjes ideaal. Meer dan 50 wandelvakanties beschikbaar.

Meer wandelvakanties (145)

Voordelen Seniorenreizen

Helaas worden er veel reizen aangeboden waarbij u zich moet aanpassen aan het reistempo van uw reisgezelschap of het standaard programma betreffende een individuele reis.
Of het merendeel van uw groep bestaat uit dertigers die een tikkie fanatieker zijn dan dat u bent en waar u niet snel contact mee zult hebben. Speciaal voor vijftig plussers en senioren heeft de senioren specialist reizen samengesteld waar u reist met leeftijdsgenoten en gelijkgestemden.

Aanbod reizen 50 plussers en senioren
Op deze site worden diverse soorten reizen voor senioren aangeboden. Zo tonen wij busreizen door heel Europa. Bijvoorbeeld een busreis naar het klassieke Wenen of naar het bedevaartsoort Santiago de Compostela. Of wat dacht u van een riviercruise over de Duitse Moezel of een zeecruise door het Caribisch gebied. Ook komen groepsreizen in verre landen aan bod. Een heerlijke verzorgde safari in Zuid Afrika of een prachtige reis door Indonesie bijvoorbeeld.

Met zorg samengestelde reizen voor ouderen
Het aanbod aan seniorenreizen op deze pagina is met zorg samengesteld. De basis van de reizen voor ouderen is een rustig tempo, deskundige reisbegeleiding en gemak. Overal is aan gedacht, ook tijdens de aangeboden verre reizen.