reizen met kinderen

Reizen met kinderen

Met je kinderen relaxed (ver) rondreizen, met voldoende vrijheid, afwisseling en juist díe activiteiten waarmee je het land echt beleeft. RiksjaKids biedt individuele reizen aan, waarbij de leukste plekjes tevoren zijn geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen in het land al zijn inbegrepen. Met andere families die individueel reizen is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. Andere gewoontes, andere gebruiken; je ontdekt samen een nieuw stukje van de wereld. Klik hier voor meer informatie over Riksjakids reizen naar Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië, Costa Rica, Marokko, Griekenlanden en Spanje.

Reizen met kinderen opent deuren

Reizen met kinderen wordt steeds populairder en toegankelijker. Kidsreizen zijn een toegevoegde waarde voor gezinnen die willen rondreizen. In veel landen zijn er geen belemmering om met kinderen te reizen. Infrastructuur is de laatste 5 jaar sterk ontwikkeld en qua hygiëne en medische voorzieningen sterk verbeterd. Rondreizen met kinderen brengt iets extra’s. Een kinderreis opent deuren en zorgt voor contact met de lokale bevolking. Kinderen leren een andere cultuur beter kennen en natuur te waarderen. En uzelf? U bent samen met uw gezin een prachtige ervaring rijker. Op een rondreis met kinderen moeten zowel ouders, als kinderen zich op hun gemak voelen, ontspannen én genieten. Voorwaarde hiervoor is dat alles door een reisorganisatie goed geregeld is en een accommodatie goed bereikbaar. Veiligheid staat centraal bij de rondreizen voor gezinnen met jonge en middelbare kinderen.

Kidsreizen – Rekening houden met!

Ondanks dat alles tot in de puntjes geregeld wordt door onze reispartners zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je met kinderen een rondreis in een verre bestemming gaat maken.

  • Zorg voor voldoende bescherming en middelen tegen zon en insecten
  • Controleer of er voor het te bezoeken land inentingen nodig zijn
  • Check of u kinderen vermeldt staan in een paspoort of een paspoort hebben
  • Neem als voorzorg medicijnen mee tegen koorts en diarree
  • Zorg voor de juiste beschermende kleding
  • Neem uw verzekeringspapieren mee

Reizen met kinderen combinaties

De meeste aangeboden reizen met kinderen zijn een combinatie van cultuur, natuur, strand en hebben enkele rustdagen in het programma. De Reizen met kinderen specialist toont zowel familie groepsreizen met andere ondernemende gezinnen als individuele reizen alleen met uw gezin. Bekijk maar eens de aanbiedingen op deze site of klik de groene button om meer te lezen over reizen met kinderen. Er zit vast een geschikte rondreis met kinderen voor u bij.