m

De vraag van reizigers om individueel ipv met een groep een land te ontdekken groeit enorm. Toch hebben de meesten hulp nodig bij het uitstippelen van een individuele rondreis. Vaak ontbreekt de kennis van het betreffende land of streek en willen mensen geen stress ondervinden met het zelf van alles regelen zoals vervoer en accommodatie. Wel zo fijn en veilig dat ook tijdens een individuele reis met partner of familie er een organisatie is die alles tot in de puntjes regelt en waar u op terug kunt vallen. Voorheen werd er nog weleens een nee verkocht als individuele reizigers een reisbureau benaderden met de vraag of het bureau een zelfstandige reis kon organiseren. Tegenwoordig zijn de meeste organisaties op individuele reizigers ingesteld en hebben standaard individuele rondreizen in hun reizen aanbod.

De vrijheid van individueel reizen
Met de rondreizen aangeboden bij de Individuele reizen Specialist gaat u optimaal voorbereid op reis met een maximum aan individuele vrijheid. De bestemmingen zijn geselecteerd op comfort, avontuur en belevenis. Daarnaast werken onze partners samen met de beste lokale agenten zodat u individuele rondreis ter plaatse tot in de puntjes geregeld of begeleidt wordt. U hoeft zich geen zorgen te maken over lokaal transport of accommodatie. Ook kunt u reizen boeken voor een eigen (klein) gezelschap zoals reizen met kinderen of met vrienden.

Individuele reizen per land en aanbieder
De Individuele reizen Specialist toont u een uitgebreid aanbod aan individuele verre vakanties van diverse professionele reisorganisaties. Wij tonen u overzichtelijk de meest prachtige individuele reizen per land en soort.