Vakantie Cyprus

De mogelijken tijdens een vakantie Cyprus

Een vakantie Cyprus is uniek in Europa! Cultuur verbonden met de oudheid, een unieke natuur, heerlijke stadjes, pittoreske dorpjes en stranden in overvloed. Dit is Cyprus in een notendop!

Hieronder vind je diverse scherp geprijsde vakanties Italië die wij deze week met zorg hebben geselecteerd. Meer dan:

  • 100 autoreizen Cyprus
  • 500 campings Cyprus
  • 500 vakantiehuizen Cyprus
  • 30 rondreizen Cyprus
  • 1000 hotels Cyprus
  • 50 vliegtickets Cyprus
  • 100 zonvakanties Cyprus

Dit alles in diverse combinaties zoals wandelreizen, fly drives, all inclusives, wintersport en nog veel meer opties. Dit alles verdeeld per gebied. Pak nu je kans en bespaar door op het juiste moment te boeken voor later.

Vakantie Cyprus opties

Wat is er leuker dan rond te reizen op Cyprus en steeds te overnachten in een ander stadje. Of een heerlijke zonvakantie met alles erop en eraan aan de kust. Cyprus is uitermate geschikt voor een fly-drive rondreis. De infrastructuur op het eiland is prima. Door de relatief korte afstanden tussen stadjes en dorpjes rijdt je ontspannen over het eiland. Bezoek in Larnaca het Turkse Fort, de opgravingen van het oude Kition, de St. Lazaruskerk. Paphos heeft veel historische bezienswaardigheden zoals oude koningsgraven, Romeinse villa”s met mooie mozaïekvloeren. Breng een bezoek aan Petra tou Romiou, de geboorteplaats van Aphrodite en ontdek opgravingen van de oude Romeinse stad Kourion.

Cyprus wordt steeds populairder onder Nederlanders en Belgen. Cyprus beschikt namelijk over genoeg ingrediënten om jouw vakantie ook zonder zonnebaden tot een succes te maken. Zo heeft het eiland een rijke geschiedenis en daardoor veel historische bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het archeologische park in Paphos. Je kunt hier prachtige mozaïeken vloeren en hebt een prachtig uitzicht over de rest van Paphos. Ook een bezoek aan het oudste klooster van het eiland, het Kykkos klooster, is de moeite waard. Het klooster is opgedragen aan de Maagd Maria en is meer dan 1.000 jaar oud. Naast culturele uitstapjes bevinden zich op het eiland ook tal van leuke restaurantjes waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.