Een expeditie Antarctica staat voor vele mensen op de bucketlist. Wij helpen graag om deze droomreis te realiseren! Wij hebben de mooiste cruises voor u geselecteerd die kleinschalige reizen naar Antarctica aanbieden. Bekijk snel de mogelijkheden. Orca’s, pinguïns, zeehonden, walvissen, ijsbergen, gletsjers. Het witte continent dat Antartica oftewel de Zuidpool heet wordt steeds populairder onder reizigers. De start van een expeditie Antarctica is in Ushuaia, de meest zuidelijk gelegen stad op aarde, in het uiterste zuiden van Argentinië. Met ijsbrekers die tot cruiseboot zijn omgebouwd ontdek je Antartica.

Antartica en haar schoonheid
Antartica is bezaaid met reusachtige ijsbergen, waanzinnige gletsjers en kilometers witte bergketens. Het onbedorven continent is een paradijs voor de natuurliefhebber en is met geen enkel ander continent of gebied te vergelijken, zelfs niet met de Noordpool. Antartica is de broedkamer van vele dieren en vogels. Elk jaar komen walvissen, orca’s en vogels terug in de voedselrijke wateren van Antartica. Tijdens een expeditie Antartica zul je dan ook vele indrukwekkende dieren spotten.

Antartica cruise aanbieders
Diverse touroperators bieden reizen aan naar Antarctica. De zomerperiode loopt van oktober t/m maart; dit is tevens de periode waarin de expeditiecruises plaatsvinden. Een bezoek aan Antartica staat voor vele mensen op de ‘bucketlist’ en wij helpen u graag om deze reis het aankomende of volgende jaar te realiseren! Bekijk het aanbod!