Duitsland is bij uitstek geschikt om met de auto te verkennen. De meeste bestemmingen zijn op slechts een aantal uren verwijderd en er is volop keuze als het gaat om het maken van een korte stedentrip, een heerlijke weekendje weg naar een grote stad of er een week lang tussen uit knijpen en genieten van de natuur. Of je nu reist met een gezelschap dat dol is op historische gebouwen, sportieve activiteiten of dat er kinderen zijn die dol zijn op pretparken en dierentuinen, Duitsland biedt vermaak voor jong en oud.

Hieronder vind je diverse scherp geprijsde Duitsland vakanties die wij deze week met zorg hebben geselecteerd. Busreizen, een stedentrip en een midweek of weekend weg in een vakantiehuisje. Pak nu je kans en bespaar door op het juiste moment te boeken voor later.

Stedentrips Duitsland
Duitsland kent tal van bezienswaardigheden die variëren van historische gebouwen, waaronder de Dom van Keulen, het Rijksdaggebouw en slot Neuschwanstein tot natuurlijke hoogtepunten zoals de Zugspitze, het Beierse Woud en de Loreley in de Rijnoever. Een andere bezienswaardigheid is het bloemeneiland Mainau, waar het vooral in de lente en zomer goed toeven is. Liefhebbers van voetbal moeten de Allianz (het voetbalstadion van München) gezien hebben. Overigens valt er in München nog veel meer te zien en te doen. Het centrum wordt gekenmerkt door de Marienplatz waar ook de Frauenkirche te vinden is. Wie tijdens de autovakantie Duitsland liever naar het noorden trekt, zal tal van bezienswaardigheden in Berlijn vinden.

Duitse regio’s
Duitsland kent x regio’s waaronder een aantal onder Nederlanders populaire. Sauerland, Beieren en de Eiffel zijn de drie populairste regios’.