Vakantie Koh Lanta Thailand

Heerlijk ontspannen en luieren op Koh Lanta, een eiland in de Andaman zee. Maak prachtige duik- of snorkelexcursies naar de meest spectaculaire onderwaterwereld.

Drink verse kokosmelk uit een jonge kokosnoot, ontspan in een hangmat onder de palmbomen en geniet ’s avonds van de heerlijkste Thaise specialiteiten.

Koh Lanta is een middelgroot eiland in de Andaman Zee met prachtige witte zandstranden uitgestrekt langs de 27 kilometer lange kustlijn, in het zuidwesten van Thailand.

Tijdens de boottocht naar het eiland toe, is de kans groot dat je de eerste kleurrijke vissen spot. Camera in de aanslag.

Op Koh Lanta kun je mooie duiken maken en er zijn tal van snorkelmogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk ook heerlijk ontspannen op de fijne witte stranden met fantastische zonsondergangen.

Je dagen zullen voornamelijk bestaan uit lekker ontspannen op het strand of in een hangmat onder een palmboom, een cocktail drinken in een lokaal barretje of een heerlijk verse vis eten die voor je neus wordt gegrild op één van de vele barbecues op het strand.