vakantie costa de sol

Vakantie Costa de Sol

Een vakantie aan de Costa del Sol, in het zuiden van Spanje, is al jaren populair onder vakantieliefhebbers. Wilt u wandelingen maken in de natuur, eropuit trekken om de Spaanse cultuur te snuiven of gewoon relaxed luieren aan het strand? Tijdens een vakantie aan de Costa del Sol kan het allemaal; u vindt aan deze Spaanse costa alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Vakantie Costa del Sol. Maar liefst 300 zonnedagen per jaar

Het heerlijke klimaat is één van de redenen om een vakantie Costa del Sol te boeken. Deze costa heeft jaarlijks maarliefst 300 zonnedagen en de temperatuur loopt in de zomermaanden juli en augustus regelmatig op tot 30°C. Maar het klimaat is zeker niet de enige trekpleister. Wat dacht u van de vele schitterende zandstranden die de Costa del Sol rijk is. Of het mooie binnenland met karakteristieke ‘witte’ dorpjes zoals Maro, Miijas, Ronda, Monda en Ojen.

Ideale mix van rustige en levendige vakantieplaatsen

De Costa del Sol bevat vele toeristische plaatsen. Sommige zijn grootschalig en veelal gericht op het toerisme, zoals Torremolinos, Marbella en Fuengirola. In de levendige centra kunt u hier overdag slenteren door de gezellige straatjes, ontspannen op één van de vele terrasjes of eindeloos winkelen. Wilt u een rustige vakantie aan de Costa del Sol beleven? Ook dat is goed mogelijk! De rustige plaats Nerja is dan de ideale bestemming voor uw vakantie.

De Spanje Specialist heeft een breed vakantie aanbod

In de Costa del Sol toont De Spanje Specialist veel soorten hotels en appartementencomplexen aan. Grote of kleine hotels, rustig gelegen of juist in levendige centra gelegen complexen, De Spanje Specialist toont u het allemaal. Bekijk de mogelijkheden en vind een vakantie naar de zonnige Costa del Sol.