Hoi An Vietnam

Hoi An Vietnam

Hoi An is een geweldige handelsstad in het midden van Vietnam en staat bovendien op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezienswaardigheden zijn de houten huisjes, vele tempels en de overdekte Japanse Brug. Ook in de omgeving van Hoi An is van alles te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Cham Museum in Danang of het tempelcomplex My Son. Liefhebbers van wandelen bezoeken Bach Ma Nationale Park.

Bekijk de houten cabines, de vele tempels en de Hội An markt. Breng een bezoekje aan het Cham museum of de my son tempel complex.

Op zo’n 4km van Hoi An ligt tevens een strand, compleet met parasols en strandtenten. Aan de kade van de Thu Bon rivier ligt de markt van Hoi An. Hier koop je o.a. fruit, vis en handwerken. Aanrader is voor nog geen 30 euro een maatpak te laten maken in Hoi An. Locale kledingmakers werken de hele nacht aan jouw pak. Kortom Hoi An mag niet ontbreken tijdens een vakantie Vietnam.

Rondreis Vietnam inclusief Hoi An

Vrijwel alle georganiseerde rondreizen door Vietnam bezoeken deze bestemming. Op zoek naar een rondreis Vietnam inclusief Hoi An? Kijk dan eens op Rondreiskoning Hoi An

Ook kan je zelf prima je rondreis door dit land uitstippelen. Wees dan wel op tijd met het reserveren van goedkope vliegtickets. In onze online boekenwinkel vind je tot slot Nederlandstalige gidsen over reizen door Vietnam.

Hoi An Hotels

Ga je rondtrekken door Vietnam? Bestel dan hier alvast hotels of boek een all in rondreis. Vietnam behoort tot de leukste rondreisbestemmingen van Azië.